Akut Hjælp

Stoppet afløb har vi
stor erfaring med at afhjælpe

Er dit afløb stoppet? Her på siden finder du autoriseret kloakmester Bjarne G. Sørensen ApS, som har stor erfaring med at løse problemer vedrørende et stoppet afløb. Vi kommer typisk hos kunder i og omkring Bramming, Esbjerg, Varde og Ribe, men kommer også gerne uden for disse områder.

Det er helt normalt, at afløb stopper med tiden. Det kan eksempelvis være madrester i køkkenvasken, hår, fedt eller sæberester i badet, som forårsager et tilstoppet afløb. Der er forskellige ting, som du selv kan gøre. Du kan eksempelvis bruge en svupper eller hælde en blanding af eddike, vand, natron eller bagepulver i den stoppede vask. Lad det sidde lidt og skyl derefter med rigeligt vand.

Hvis ikke du selv kan rense afløbet, så bør du søge hjælp hos en professionel kloakmester.

Vi tilbyder akut udrykning ved stoppet afløb

Hvis du oplever store og pludselige problemer med en stoppet kloak, så står vi klar til at foretage en akut udrykning. Dette betyder, at vi kommer og løser problemet, uanset på hvilken tid af døgnet du har brug for hjælp. Vi rykker ud ved akutte situationer, hvor der skal reageres hurtigt. Hvis du oplever sådan et tilfælde, så bør du ikke tøve med at kontakte os.​

Vi har stor erfaring inden for stoppet afløb. Uanset om der er tale om en stoppet bruser eller vask, så er vi med stor sandsynlighed i stand til at løse problemet for dig.

Vi finder altid den bedst mulige løsning, så vi kan levere et professionelt og holdbart resultat. Vi kan eksempelvis foretage tv-inspektion af dine kloakrør, hvor vi effektivt kan finde årsagen til forstoppelsen.

Måske er kloakken helt forstoppet, måske er vandstanden mistænkelig høj, eller måske er der lugtgener i huset, som kommer fra kloakken. 

​​En TV-inspektion kan også afsløre rotteproblemer, og udover rotterne måske kan trænge ind i huset, så kan de også føre til forstoppelser eller ligefrem brud.

​Vi kan i så fald udbedre skaden og opsætte rottespærrer. Og vi står naturligvis for papirarbejdet med forsikringsselskabet, hvis der er tale om en forsikringsskade.

Kontakt os

Hør mere om kloakarbejde

Tag endelig kontakt på telefon, hvis du har et akut problem med din kloak, eller hør nærmere om vores ydelser, og få et uforpligtende tilbud på kloakarbejde.

​Du er også velkommen til at skrive en e-mail til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

40 38 02 53

 

Send os en Email

Kontakt os

Hør mere om kloakarbejde

Såfremt du ønsker at blive kontaktet eller har spørgsmål, venligst benyt formularen, og vi vil snarest vende tilbage.

Din Sikkerhed

Vi sikrer dig en god service

Få det bedste resultat, vi sørger for, at kvaliteten er i top.

Læs om AMU-kontrolinstans