Fremtidssikring

Separering af spildevand og regnvand

Hos Aut. Kloakmester Bjarne G. Sørensen tilbyder vi at lave separering af spildevand og regnvand. Separering af regnvand og spildevand kan ske på forskellig vis, men princippet går ud på, at regnvand ikke sendes ud i den normale kloak. Vi laver fraseparering i blandt andet Esbjerg, Ribe og Varde.

Få en fremtidssikret løsning med separering

​Der falder langt mere regnvand i dag, end der gjorde for ganske få år siden. De ældre kloaksystemer er ikke bygget til den store mængde regnvand. Samtidig er formålet med separering, at dit spildevand ikke skal løbe ud i vores vandløb. I værste fald kan et overbelastet kloaksystem føre til, at vandet løber tilbage til dit hus ved store regnskyl.​

Separering af vand fra overfladen og tagnedløb kan ske ved at lede vandet hen til nedsivningsanlæg eller ved at lede det ud til nogle særlige stik, som kommunerne har lavet visse steder i landet. Derved kan du være med til at forhindre, at rensningsanlægget bliver overbelastet, ligesom du får en fremtidssikret løsning, som er gavnlig for miljøet.

Kontakt os

Hør mere om kloakarbejde

Tag endelig kontakt på telefon, hvis du har et akut problem med din kloak, eller hør nærmere om vores ydelser, og få et uforpligtende tilbud på kloakarbejde.

​Du er også velkommen til at skrive en e-mail til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

40 38 02 53

 

Send os en Email

Kontakt os

Hør mere om kloakarbejde

Såfremt du ønsker at blive kontaktet eller har spørgsmål, venligst benyt formularen, og vi vil snarest vende tilbage.

Din Sikkerhed

Vi sikrer dig en god service

Få det bedste resultat, vi sørger for, at kvaliteten er i top.

Læs om AMU-kontrolinstans