TV-inspektion i højeste klasse

TV-inspektion af kloaken

Hos Aut. Kloakmester Bjarne G. Sørensen har vi mange års erfaring med TV-inspektion, tilstandsrapporter og udbedring af kloakker. Vi tilbyder TV-inspektion i forbindelse med hushandler, brud i kloakken og ukendte gener. Og vi kommer gerne i et større områder som for eksempel omkring Esbjerg, Ribe, Bramming og Varde.

Vi tilbyder en tilstandsrapport
efter TV-inspektion

Vi tilbyder TV-inspektion, hvis du skal sælge en ældre ejendom, og du ønsker at vedlægge en veldokumenteret tilstandsrapport over kloaksystemet, men du også vælge at få efterset din kloak, når du overtager en ejendom.​

Vi foretager typisk TV-inspektion, når der er tale om et brud på et rør eller sammenfaldne rør, således vi undgår at skulle grave hele indkørslen op for at finde det præcise sted. Et brud kan forårsages af rødderne på et træ, af byggesjusk eller tidens tand. 

Måske er kloakken helt forstoppet, måske er vandstanden mistænkelig høj, eller måske er der lugtgener i huset, som kommer fra kloakken. 

​​En TV-inspektion kan også afsløre rotteproblemer, og udover rotterne måske kan trænge ind i huset, så kan de også føre til forstoppelser eller ligefrem brud.

​Vi kan i så fald udbedre skaden og opsætte rottespærrer. Og vi står naturligvis for papirarbejdet med forsikringsselskabet, hvis der er tale om en forsikringsskade.

Kontakt os

Hør mere om kloakarbejde

Tag endelig kontakt på telefon, hvis du har et akut problem med din kloak, eller hør nærmere om vores ydelser, og få et uforpligtende tilbud på kloakarbejde.

​Du er også velkommen til at skrive en e-mail til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

40 38 02 53

 

Send os en Email

Kontakt os

Hør mere om kloakarbejde

Såfremt du ønsker at blive kontaktet eller har spørgsmål, venligst benyt formularen, og vi vil snarest vende tilbage.

Din Sikkerhed

Vi sikrer dig en god service

Få det bedste resultat, vi sørger for, at kvaliteten er i top.

Læs om AMU-kontrolinstans