Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/dtest2.dk/kloakmesterbjarne.dk/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Om os | Kvalitetsarbejde til den rette pris og aftalte tid
Hvem er vi?

Kloakmester der fremstår kvalitetsbevidste og med høj service

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris og den aftalte tid.

For vores medarbejdere har det en stor betydning, at deres projekt bliver afviklet med stor ekspertise inden for service og kvalitetsstyring – altid til din tilfredshed. Vores erfaringer og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder en optimal løsning til dit behov.

 Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

 

Vi giver gerne et tilbud fra starten, for vi er bevidste om den usikkerhed, der kan være ved byggerier. Vi ser samarbejdet og kommunikationen med kunden, som afgørende for et godt resultat og dermed for kvalitet hele vejen igennem forløbet.

Send os en mail under kontakt os, eller ring for et uforpligtende tilbud – God fornøjelse med hjemmesiden!

Kontakt os

Hør mere om kloakarbejde

Tag endelig kontakt på telefon, hvis du har et akut problem med din kloak, eller hør nærmere om vores ydelser, og få et uforpligtende tilbud på kloakarbejde.

​Du er også velkommen til at skrive en e-mail til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

40 38 02 53

 

Send os en Email

Kontakt os

Hør mere om kloakarbejde

Såfremt du ønsker at blive kontaktet eller har spørgsmål, venligst benyt formularen, og vi vil snarest vende tilbage.

Din Sikkerhed

Vi sikrer dig en god service

Få det bedste resultat, vi sørger for, at kvaliteten er i top.

Læs om AMU-kontrolinstans