Lad os sætte en stopper for rotterne!

Montering af rottespærre udføres

​Bor du i nærheden af Bramming, Esbjerg eller Varde? Er du interesseret i at sikre, at der ikke kan komme rotter ind i din ejendom? Med en montering af rottespærre kan du gøre dit hjem uigennemtrængeligt for de små gnavere. Rottespærren er faktisk en dansk opfindelse, som udgør en simpel konstruktion der tillader vandet at løbe igennem, men er lukket for rotter.

 

Service anbefales én gang årligt.

Har jeg behov for
montering af rottespærre?

Hvis du er tvivl om hvorvidt du har rotter, kan det være en god idé at få foretaget en TV-inspektion, som kortlægger kloakkens tilstand og afslører rørbrud, rotter eller andre problemer. Således bliver du også opmærksom på mindre problemer inden de udvikler sig, hvilket naturligvis kan være en rigtigt god investering.

​Hos Autoriseret Kloakmester Bjarne G. Sørensen har vi mange års erfaring i arbejdet med montering af rottespærrer, og hvis rotterne allerede er inde på matriklen, kan vi naturligvis også hjælpe med at slippe af med dem.​

​Sådan fungerer 
montering af rottespærre i praksis

Rottespærren monteres i skelbrønden, som udgør skellet mellem din egen kloak og den offentlige hovedkloak. På den måde forhindres rotterne i overhovedet at komme ind på din matrikel.

Kontakt os

Hør mere om kloakarbejde

Tag endelig kontakt på telefon, hvis du har et akut problem med din kloak, eller hør nærmere om vores ydelser, og få et uforpligtende tilbud på kloakarbejde.

​Du er også velkommen til at skrive en e-mail til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

40 38 02 53

 

Send os en Email

Kontakt os

Hør mere om kloakarbejde

Såfremt du ønsker at blive kontaktet eller har spørgsmål, venligst benyt formularen, og vi vil snarest vende tilbage.

Din Sikkerhed

Vi sikrer dig en god service

Få det bedste resultat, vi sørger for, at kvaliteten er i top.

Læs om AMU-kontrolinstans